Kirjailijasta

Kuva: Otto Virtanen
Kuva: Otto Virtanen

Viihtyy saarissa ja vesillä

Helsinkiläinen kirjailija, päätoimittaja. Kolmen pojan isä ja aviomies. Kuusi romaania, novellisikermä  ja repullinen uusia ideoita. Päätoimittaa Lauttasaari-lehteä ja käsikirjoittaa 80-luvulle sijoittuvaa TV-draamasarjaa. Esittelee veneilyyn ja vesilläoloon liittyviä kauno- ja tietokirjoja Kippari-lehden Kipparin kirjahyllystä -palstallaan. Johti City-lehteä päätoimittajana ja toimitusjohtajana vuosina 1998–2011. Harrastaa juoksemista ja lukemista sekä veneilyä ja saarestamista kotivesillään Lauttasaaressa ja Loviisassa. Voi seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.  

Haastattelu: Koira joka kävi coffee shopissa

Otsikkosi

Tästä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est.

Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam.